Over ons

De persoon achter Hooray & Thanks

Ik ben Marloes, 28 jaar, woon in Strijen, in een klein dorpje in Zuid-Holland. Ik woon hier met mijn vriend en 2 katten. De webshop startte ik in september 2015. Naast het runnen van de webshop, werk ik ook als peuterjuf, op een antroposofische peuterspeelzaal in Oud- Beijerland.

Hoe ik op het idee kwam

Ik ben eigenlijk als sinds mijn 12e of 13e bezig met het verzamelen van kaarten. Aan het begin waren dat vooral kaarten die je gratis kon krijgen, daar hing ik dan mijn hele slaapkamer mee vol.  Toen al kon ik erg genieten van het ontwerp van een mooie kaart. En nu nog steeds!
Ik ontdekte via social media leuke winkels en webwinkels, waar ik zelf regelmatig iets bestelde. Kaarten, maskingtape, papieren zakjes, mooi inpakpapier, eigenlijk van alles. Elke keer als ik de pakketjes binnen kreeg, kreeg ik kriebels in mijn buik.
Echt letterlijk vlinders. Ik werd er zo blij van. Mensen gingen me vragen waar ik al deze leuke spulletjes vandaan had, en toen kwam ik op het idee om een eigen webshop te beginnen.
Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, want er komt wel veel meer bij kijken dan ik van tevoren had gedacht. Van het ontwerp van de website tot het inkopen en maken van de producten die ik verkoop, tot de gehele boekhouding. Ik vind het allemaal even leuk om te doen, en krijg er alleen maar energie van.

Hooray & Thanks

Hooray & Thanks staat voor geven en bedanken. Hooray & Thanks verkoopt kaarten, cadeaus, woonaccessoires, feestelijke artikelen & kids musthaves ​in Scandinavische sfeer, met veel zwart-wit en hout.  

Ik verkoop houten kaarten, groeikaarten, zwart wit kaarten, kaarten in kleur en kleine kadokaartjes. Verder verkoop ik onder andere mooie houten accessoires, zoals woonkettingen en houten teksten. Ook maskingtape, inpakpapier, stempels, groeiconfetti en stickers behoren tot het assortiment.

Ik wil me onderscheiden door producten te verkopen die zo veel mogelijk op een eerlijke manier geproduceerd zijn. De producten komen van Nederlandse ontwerpers, en zijn niet gemaakt in massaproductie. Ik vind het belangrijk dat mensen iets bij mij kopen wat uniek is, wat niet ‘iedereen’ heeft. Ook vind ik het belangrijk om positiviteit en sprankeling te brengen, door middel van de quotes op de kaarten, maar ook door middel van de manier waarop ik de bestellingen inpak. Ik zorg er altijd voor dat de klanten een cadeautje in handen krijgen, en hoop dan ook dat ze dezelfde kriebels ervaren als die ik nog steeds iedere dag ervaar als ik bezig ben met de mooie spulletjes.

Wat ik het allerleukste vind: steeds weer zoeken naar nieuwe ontwerpers op de markt, en mijn bestellingen leuk maken voor de klant. Dat is echt mijn ding en daar geniet ik van.

© 2015 - 2018 Hooray & Thanks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel